Over ons

Wij heten u hartelijk welkom op onze website!

WK Houtprodukten is een bedrijf waar uw timmerman of meubelmaker gediplomeerd, vakbekwaam, met verstand van zaken en met al jarenlange ervaring aan het werk gaat.

Ook klantvriendelijkheid staat bij ons voorop. Dit blijkt wel uit het feit dat wij u veel mogelijkheden bieden met betrekking tot het maken van de verschillende houtprodukten. Meubels op maat? Geen probleem. Houten vloeren? Een houten trap renoveren? Een wenteltrap of betonnen trap renoveren? Open of dichte trappen? Allemaal geen probleem. Ook bieden wij u verschillende houtsoorten aan met betrekking tot het renoveren van uw trap; massief eiken, eiken vingerlas en multiplank.

Tevens produceren wij zelf onze traprenovatie sets, zowel voor particuliere klanten als zakelijke klanten. Dit houdt in dat wij de uiteindelijke prijs voor de traprenovatie laag kunnen houden.

Op de vraag: Wat kost een traprenovatie? Geven wij u direct een antwoord, als u ons de benodigde gegevens invult. U ontvangt gelijk een vrijblijvende offerte.

Over het algemeen is de traprenovatie binnen 1 dag klaar. En u kunt zelf kiezen wat voor kleur uw trap uiteindelijk krijgt, dit door middel van een olie wat aangebracht kan worden op de trap.

Wij hebben nog veel meer mogelijkheden op het gebied van hout. Wilt u hier meer van weten? Vraag het ons! Wij helpen u graag verder.

Dus een trap renoveren, herstellen, opknappen of een meubel gemaakt hebben van hout met een goede kwaliteit, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn ook te bereiken op: